Noticies


Noticies

EL COL·LEGI LLIURA ELS PREMIS PROCURA
13 de Juny de 2013

EL COL·LEGI LLIURA ELS PREMIS PROCURA

El Saló del Centenari del Reial Club de Polo de Barcelona esdevingué el passat divendres l’espai de la festa de Sant Iu. Eren prop de les nou del vespre quan els convidats començaren a gaudir del cocktail de benvinguda al jardí, que donaria pas a un sopar molt animat a l’interior del saló.

Més de 200 convidats, entre procuradors, personalitats, familiars i periodistes, gaudiren de la vetllada que arribà al seu punt culminant amb el discurs d’Ignacio López i el lliurament de la primera edició dels Premis Procura.

Es projectaren dos vídeos dedicats als guardonats, Pilar Fernández Bozal i Martín Rodríguez Sol, que agraïren aquest reconeixement amb uns discursos molt sentits. Fernández Bozal, que es va endur el Premi Anual, recordà els seus companys de la Conselleria de Justícia amb els quals va impulsar la presentació telemàtica de demandes a Catalunya. Per la seva banda, Rodríguez Sol, que rebé el Premi Trajectòria professional, dedicà el guardó a la seva família i reivindicà la figura del procurador.

La festa continuà al jardí, on els convidats es fotografiaren al photocall, gaudiren de la conversa i es mogueren al ritme de la música fins a la matinada…. Una vetllada fantàstica!