Àrea privada

Seminaris web

Taller de benestar. Aprèn a cuidar la teva postura

En aquest webinar podeu accedir al Taller de benestar “Aprèn a cuidar la teva postura” a càrrec de la ponent Sra. Alicia Giménez Fernández.

Homenatge a Luis Garrido, Magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona

El Col·legi de Procuradors de Barcelona va organitzar ahir un homenatge a Luis Garrido Espá, qui va ser Magistrat de la Secció 15 de l’Audiència Provincial de Barcelona, mort al març d’enguany.

A l’homenatge van participar Ignacio Sancho, Magistrat del Tribunal Suprem; Luis Rodríguez, Magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona; Fernando Cerdá, Catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra; i el degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona, Ángel Quemada.

Sessió informativa sobre l'Avantprojecte de Llei que modifica l'accés a la procura

En aquest webinar podeu accedir a la Sessió informativa sobre l’Avantprojecte de Llei que modifica l’accés a la procura, a càrrec del nostre Degà Sr. Ángel Quemada Cuatrecasas, i els membres de la Junta del ICPB.

Taula de debat: La nova normalitat a la Justícia [17.09.20]

En aquest webinar podeu accedir a la taula rodona “La nova normalitat a la Justícia”, que aborda la necessària coordinació i cooperació dels diferents operadors jurídics en l’avenç cap a una nova normalitat en la Justícia, marcada pels grans canvis actuals, limitacions i incerteses.

La taula de debat compta amb la participació del Sr. Ángel Quemada Cuatrecasas, Sra. Maria Eugènia Gay Rossell, Sra. Mercè Caso Señal, Sra. Lídia Urrea Marsal, i com a moderador, Sr. Toni Muñoz.

Meditació i altres recursos de relaxació per a principiants [25/06/2020]

En aquest webinar podeu accedir al taller  de benestar i creixement personal “Meditació i altres recursos de relaxació per a principiants”, a càrrec del ponent Ferran García de Palau García-Faria, Advocat, Instructor de Mindfulness, Director del CEP.

Actualitat de l'execució hipotecària [18/06/2020]

En aquest Webinar podreu veure el Seminari “Actualitat de l’execució hipotecària”, a càrrec del ponent Ignasi Fernández de Senespleda, Magistrat del Jutjat de 1ª Instància núm. 2 de L’Hospitalet de Llobregat.

Claus per afrontar la nova normalitat des de la psicologia [11/06/20]

En aquest webinar podeu veure el Taller de millora professional “Claus per afrontar la “nova normalitat” des d’una perspectiva psicològica”, a càrrec del ponent Carlos Rodríguez Adeva, Psicòleg Clínic, Consultor de desenvolupament de negoci en Lawyerpress.

L'embargament als procediments transfronterers [04/06/2020]

En aquest webinar podeu accedir al seminari Procura al dia-Webinar “Guia pràctica de l’embargament als procediments transfronterers: l’Ordre Europea de Retenció de Comptes (OERC) “, a càrrec de la ponent Isabel Mateu Martín , Advocada, sòcia responsable del departament de dret processal del despatx Ventura Garcés López Ibor.

Comunicació conscient [28/05/20]

En aquest webinar podeu veure el taller  de benestar i creixement personal “Comunicació conscient”, a càrrec del ponent Ferran García de Palau García-Faria, Advocat, Instructor de Mindfulness, Director del CEP.

L'impacte de la COVID-19 al sector legal i com poden preparar-se els despatxos per afrontar-ho

Aquest webinar ofereix l’aula de millora professional “Impacte de la COVID-19 al sector legal i com poden preparar-se els despatxos per afrontar-ho”, a càrrec de la ponent Eugenia Navarro Segura, Professora de la Facultat de Dret d’ESADE i Sòcia directora de la consultora Tama Projects.

Qüestions pràctiques sobre mesures fiscals COVID-19 i la Renda 2019 (18/05/2020)

Aquest webinar ofereix el taller d’actualitat “Qüestions pràctiques sobre les mesures fiscals covid-19 i la renda 2019”, a càrrec de la ponent Yolanda Casadevall Bañuelos, Advocada i sòcia responsable del departament Tributari del despatx Amat & Vidal-Quadras.

Aspectes per al Procurador sobre el concurs de persones jurídiques (14/05/2020)

Aquest webinar ofereix el seminari “Aspectes indispensables per al procurador sobre el concurs de persones jurídiques”, a càrrec del ponent Antonio Carreño León, Advocat. Soci del Departament de Dret Concursal i reestructuració d’empreses del Despatx Cuatrecasas

Les claus de la comunicació en despatxos de procuradors (07/05/2020)

Aquest webinar ofereix l’aula de millora professional “Les claus de la comunicació en despatxos de procuradors”, a càrrec de la ponent Marta Estévez, consultora en comunicació corporativa i assumptes públics i directora de Legal Reputation Barcelona.

Aspectes pràctics de l'execució en via contenciosa-administrativa (30/04/2020)

Aquest webinar ofereix el seminari “Aspectes pràctics de l’execució  en via Contenciosa Administrativa”, a càrrec de la ponent Montserrat Raga Marimón, Magistrada  de Jutjat  Contenciós Administratiu núm. 5 de Barcelona.

Les xarxes socials ja no són una opció, aprèn a optimitzar el seu ús (23/04/2020)

En el següent webinar podreu visualitzar l’aula de millora professional “Les xarxes socials ja no són una opció: aprèn a optimitzar el seu ús”, a càrrec de la ponent Paula Fernández-Ochoa, consultora i speaker en màrqueting jurídic i marca personal en entorns d’alta competició, sòcia de +MoreThanLaw.

Efectivitat en el treball en remot (16/04/2020)

En aquest webinar “Efectivitat en el treball en remot”, a càrrec del conferenciant Agustín Peralt, pretenem ajudar a que conegueu les claus de la efectivitat i l’organització del temps des d’una perspectiva holística.