Àrea privada

Formulari de serveis socials

Informe per a serveis socials relatiu al procediment de desnonament d’habitatge per manca de pagament.

Aquest informe serà enviat a la Direcció de Familia i Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

València, 344 – 4t · 08009 Barcelona

 

Podeu consultar els formularis de comunicació a Serveis Socials i els convenis en el següent enllaç:

 

Informes

    * Camps obligatoris.

    En compliment de l'establert en la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades de caràcter personal seran tractats per part de l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA, en qualitat de responsable del tractament amb la finalitat de gestió de les sol·licituds d'informació que arriben a través dels formularis web o xarxes socials. Així mateix, li informem que excepte obligació legal o consentiment exprés per la seva banda que l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA no cedirà les seves dades a terceres persones.
    Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris com també exercir els altres drets recollits per la normativa de la forma que s'explica en la informació addicional. Vostè pot exercitar els drets esmentats en els termes establerts en la normativa vigent dirigint-se a l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA, C/ Victoria Kent, 4-B Local - 08902 L’Hospitalet, tel. 93 319 17 19, e-mail: dpo@icpb.es. Així mateix, Vostè pot sol·licitar a les mateixes dades de contacte, informació addicional detallada sobre la nostra política de protecció de dades. Igualment, podrà consultar la nostra informació addicional a la nostra pàgina web.

    Així mateix, li informa que a les seves dades tindran accés les empreses que presten el servei d’hospedatge del lloc web (ARSYS INTERNET S.L., C/ Chile, 54, Logroño ) i el servei de disseny, programació i manteniment del lloc web (ARTIMEDIA DISSENYS INTERACTIUS, S.L. C/ Pujades, 68-72, 1-4, Barcelona).

    Per més informació consulteu la Política de Privacitat.