Àrea privada

Acords i Convenis

APPLE

Els col·legiats tenen diferents descomptes en suport, formació, configuració, equips i accessoris Apple. Es pot contactar a través de la web de compra directa amb el distribuïdor SICOS www.sicos.es/intercolegial_login, per telèfon al 620 16 84 68, o per correu electrònic a shop@sicosgroup.com. Clica a la imatge per a més informació.

TRASMED

Els col·legiats disposen de descomptes a les rutes Península Balears i Inter insulars Balears (Barcelona - València; Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera). Les reserves es poden fer contactant amb el call center de Trasmed al 96 091 33 16, enviant un correu electrònic a ventaspasaje@trasmedgle.com indicant l'acord, o mitjançant les finestretes de les diferents terminals. Clica a la imagen per a més informació.

GRIMALDI LINES

Els col·legiats poden gaudir de descomptes en la compra de connexions marítimes de Grimaldi a Itàlia, Sardenya, Grècia, Sicília i Tunísia. Aquestes reserves es tramitaran a través de la web www.grimaldi-lines.com/es introduint el codi assignat a la casella promocional. Clica a la imatge per a més informació.

CONVENI AMB LA FUNDACIÓ FIDE

El Col·legi ha signat un conveni amb FIDE, una fundació que té com a objecte potenciar i canalitzar de manera regular i sistemàtica la recerca, docència i difusió sobre el Dret i l'administració de Justícia, amb la finalitat de constituir-se com un fòrum permanent de debat. La oferta formativa de FIDE és molt amplia, tant pel format com pels temes a tractar. Podeu consultar tota la seva programació a l’enllaç https://thinkfide.com/agenda/

THE IMPACT LAWYERS

Els col·legiats a través de l’àrea reservada tenen accés en xarxa exclusiva a tots els serveis Premium que proporciona aquesta revista.

DIFUSIÓN JURÍDICA Y TEMAS DE ACTUALIDAD SL

El Col·legi ha signat un acord amb l’empresa Difusión Jurídica y Temas de Actualidad S.L. per tal d’oferir als col·legiats una eina editorial amb 7.000 casos reals, jurisprudència, legislació, formularis, E- Biblioteca, 10 calculadores i subscripció al butlletí de noticies de Economist & Jurist.

VLEX

El Col·legi ha signat un acord amb Vlex per tal d’oferir als col·legiats l’accés gratuït a la base Premium de legislació, jurisprudència, formularis i esquemes.

ACORD AMB ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

El Col·legi ofereix una pòlissa col·lectiva de salut amb Assistència Sanitària per tots els col·legiats interessats. A més, els col·legiats que formen part de la pòlissa col·lectiva podran crear una pòlissa complementària per tal de que els fills menors de 30 anys puguin gaudir de les mateixes cobertures (exceptuant el complement de malaltia) a un preu especial.

ACORD AMB NÚÑEZ I NAVARRO PARKINGS

Els col·legiats poden gaudir de descomptes del 10% identificant-se en el pagament com col·legiat/da, i del 50% de descompte en abonaments sol·licitant-ho a infoparking@nyn.es

Page 1 of 212