CEP

Inscripció

I. Inscripció al Pack Formació:

Per adquirir el paquet de sessions (Pack Formació) cal enviar un e-mail a la següent adreça: cep@icpb.es

Molt important: Encara que s’hagi adquirit el Pack Formació serà necessari formalitzar la inscripció a cada sessió formativa a la que desitgi assistir a través de l’enllaç al webinar Zoom que s’inclourà al comunicat de cada sessió. Si, a més del titular, hi assisteixen més membres del despatx (fins a un màxim de 3), caldrà formalitzar una inscripció independent per a cadascun dels assistents que hauran d’identificar-se amb els seus respectius e-mails.

II. Inscripció per sessió (no aplicable a les modalitats “Pack”)

Per a inscriure’s a alguna/es activitat/s en particular, caldrà realitzar la inscripció a través de l’enllaç al webinar Zoom que s’inclourà al comunicat de cada sessió formativa.

Consulta:

Per a qualsevol informació no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través del següent formulari:


    * Camps obligatoris.

    En compliment de l'establert en la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades de caràcter personal seran tractats per part de l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA, en qualitat de responsable del tractament amb la finalitat de gestió de les sol·licituds d'informació que arriben a través dels formularis web o xarxes socials. Així mateix, li informem que excepte obligació legal o consentiment exprés per la seva banda que l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA no cedirà les seves dades a terceres persones.
    Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris com també exercir els altres drets recollits per la normativa de la forma que s'explica en la informació addicional. Vostè pot exercitar els drets esmentats en els termes establerts en la normativa vigent dirigint-se a l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA, C/ Victoria Kent, 4-B Local - 08902 L’Hospitalet, tel. 93 319 17 19, e-mail: dpo@icpb.es. Així mateix, Vostè pot sol·licitar a les mateixes dades de contacte, informació addicional detallada sobre la nostra política de protecció de dades. Igualment, podrà consultar la nostra informació addicional a la nostra pàgina web.

    Així mateix, li informa que a les seves dades tindran accés les empreses que presten el servei d’hospedatge del lloc web (ARSYS INTERNET S.L., C/ Chile, 54, Logroño ) i el servei de disseny, programació i manteniment del lloc web (ARTIMEDIA DISSENYS INTERACTIUS, S.L. C/ Pujades, 68-72, 1-4, Barcelona).

    Per més informació consulteu la Política de Privacitat.