Infoprocura Núm. 13 - 8 de Novembre 2012

Acte central del 500 aniversari

El proper dia 1 el Col·legi celebra el seu aniversari. 500 anys de la constitució de la Confraria de Sant Iu, el dia 1 de desembre de 1512. Per això, desprès de les exposicions, visites institucionals, jornades i conferències que s'han fet per commemorar l'efemèride, arriba la cirereta del pastís. El sopar institucional que es farà el 30 de novembre al Palau de Justícia esdevé l’acte central del nostre cinquè centenari (...)

[+ INFO]

El Col·legi rep el premi Justícia de Catalunya

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat concedir el Premi Justícia de Catalunya al Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona en reconeixement al compromís que ha assumit amb els ciutadans i la justícia al llarg de la seva història. Amb la concessió d'aquest premi vol destacar la col·laboració del Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona amb el Departament de Justícia en l’impuls per a la modernització de l'Administració de Justícia a Catalunya, així com la seva participació activa en el foment de l'ús del català i en la prestació del servei d'assistència jurídica gratuïta (...)

[+ INFO]

Acord de Col·laboració entre el Consell i el Departament de Justícia

El Consell dels Il·lustres Col·legis de Procuradors dels tribunals de Catalunya i el Departament de Justícia de la Generalitat han signat un acord de col·laboració per l’establiment del marc d’actuació en matèria de prestació d’assistència jurídica gratuïta. En virtut d’aquest conveni, signat el 23 d’octubre per la Consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, i pel president del Consell, Ignacio López Chocarro, Justícia destina, per aquest any 2012, quatre milions d’euros als col·legis de procuradors per garantir l’assistència gratuïta a persones sense recursos (...)
[+ INFO]

El degà participa a les IV Jornades Nacionals entre Secretaris Judicials i Procuradors

El degà del Col·legi, Ignacio López, ha participat en les IV Jornades nacionals entre Secretaris judicials i Procuradors, que es van celebrar a Valladolid els dies 26 i 27 d’octubre. En concret el degà va intervenir a la segona taula rodona de les jornades, “Secretarios Judiciales y Procuradores de los Tribunales en la nueva oficina judicial”, moderada per la degana del Col·legi de Procuradors de Valladolid, Cristina Goicoechea, i a on també hi van participar la Secretaria Judicial María Ángela Casado Diago i el Secretari Coordinador Provincial de Burgos, José Luis Gómez Arroyo.

Conclusions IV Jornades Nacionals entre Secretaris Judicials i Procuradors

Vilanova acull l'exposició dels 500 anys del Col·legi

Vilanova i la Geltrú acull des de dimarts 30 d'octubre l'exposició itinerant sobre els 500 anys d'història del Col·legi. La mostra, que també dóna a conèixer la figura del procurador i les seves funcions, es podrà visitar fins el divendres dia 9 de novembre.

Durant l'acte d'inauguració, on hi van assistir, entre altres personalitats, l'alcaldessa, Neus Lloveras i la jutgessa degana, Margarita Fe Subirats, la delegació territorial va obsequiar el Col·legi amb un pastís commemoratiu.

De Vilanova l'exposició es traslladarà a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, on clourà la seva ruta itinerant.Èxit de participació a la conferència de la Torre Agbar

El Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona va celebrar el passat dijous 18 d'octubre la conferència sobre el passat, el present i el futur de la justícia i la professió. L’acte, emmarcat dins dels actes commemoratius del 500 aniversari, va comptar amb la participació de l’advocat i escriptor Ildefonso Falcones, la consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, i el degà del Col·legi, Ignacio López Chocarro.


[+ INFO]
Cloenda de l'exposició a Vilafranca

El passat dimecres, dia 24 d'octubre, va celebrar-se a Vilafranca del Penedès l'acte de cloenda de l'exposició itinerant dels 500 anys del Col·legi. L'esdeveniment va comptar amb la participació de l'alcalde de la ciutat, Pere Regull; jutgessa degana, María Dolores Ádame Sanz; el vicedegà del Col·legi, Ramon Daví, i la procuradora dels tribunals, Raimunda Marigó, entre altres personalitats.


[+ INFO]
Els Procuradors als MMCC

Aquests són els principals impactes dels procurados als mitjans de comunicació:

-RTVVILAFRANCA: El vice degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona clausura l'exposició sobre els 500 anys d'aquest col·lectiu que s'ha vist a Vilafranca (24/10/2012)

-PENEDÈS TELEVISIÓ: Els procuradors expliquen la seva feina PENEDÈS TV (22/10/2012)

-RÀDIO SABADELL: Entrevista a la delegada i sotsdelegada del Col·legi a Sabadell en relació a l'exposició dels 500 anys (09/10/2012)


[VEURE TOTS ELS IMPACTES]
Has rebut aquest e-mail enviat per l’Il·lustre Col·legi de Procurador dels Tribunals de Barcelona,
perquè ets un usuari registrat i has acceptat les condicions d’ús.