Infoprocura Núm. 11 - 20 de Setembre 2012

Sessió informativa de màxim interès

La Junta de Govern del Col·legi ha convocat tots els membres col·legiats a una sessió informativa de màxim interès per tractar els diferents projectes legislatius que hi ha engegats i que afecten el col·lectiu de cara al curs vinent. La trobada tindrà lloc el proper dijous, dia 27 de setembre, a les 20:00 hores, a l'Hotel Gallery de Barcelona (carrer Rosselló, 249).

La sessió informativa s'organitza tenint en compte que el complicat context econòmic, social i polític del moment actual a causa de la crisi i les relacions amb la Unió Europea poden condicionar el futur de moltes professions.

Inici del nou curs: aquest any, sí!

Pot semblar un tòpic quan a l’inici de curs o d'una nova etapa parlem sempre de moment molt important, històric o transcendent. I segurament en ocasions passades hem començat un article com aquest alertant del curs especial que comença, però, aquest any, degut a les circumstàncies econòmiques, polítiques i socials que ens envolten, a ningú no se li escapa que sí, que aquest any va de debò, perquè som davant d’un període que pot decidir el futur de la nostra professió i el futur de les nostres vides.

Enguany, la procura afronta el repte de consolidar una aposta iniciada temps enrere que ens hauria d'aportar noves funcions (...)
[+ INFO]

Actes dels 500 anys

Seguint amb el programa d'activitats commemoratives del 500 aniversari del Col·legi, els dies 28 i 29 d'aquest mes se celebrarà l'Open 500 Anys en el marc del XV Torneig Nacional de Golf de Procuradors. La competició tindrà lloc al PGA Catalunya Resort, de Caldes de Malavella (Girona), i els acompanyants que no participin al torneig podran visitar la Sagrada Família de Barcelona. A la nit, s'oferirà un sopar a l'Hotel Claris de Barcelona, amb repartiment de premis i ball.

Igualment, el 5 d'octubre al matí el Col·legi ha organitzat una visita institucional al Parlament de Catalunya per conèixer de primera mà (...)

[+ INFO]

Juren el càrrec els nous membres de la Junta

El Col·legi ha celebrat recentment l’acte de jurament de les membres que han ocupat les vacants produïdes en la Junta de Govern. Eulàlia Castellanos, fins ara vicesecretària, és la nova Secretària General, mentre que Elisa Rodes, anterior vocal 3a, assoleix el càrrec de Vicesecretària. Així mateix, Carmen Ribas Buyo i Carmen Cararach Gomar són les noves vocals 3a i 5a, respectivament. Recordem que aquests càrrecs seran vigents durant el temps restant del mandat de l’actual Junta i que hauran de ser ratificats a la primera Assemblea General que se celebri.

El Pla estratègic de la Procura comença a caminar

Com ja es va informar anteriorment, el Consell de Procuradors de Catalunya, de la mà del Col·legi de Procuradors de Barcelona, està desenvolupant un ambiciós Pla Estratègic de la Procura Catalana, sota la direcció del prestigiós catedràtic de Dret Processal de la Universitat Pompeu Fabra, el Dr. Francisco Ramos Mendez.

A principis d’aquest mes de setembre, el Consell va aprovar el primer document de treball i el dia 4 d’octubre tindrà lloc la primera reunió de la comissió de treball.


[+ INFO]

El president de la Diputació de Barcelona rep a membres del Col·legi

El degà del Col·legi, Ignacio López, el vicedegà, Ramon Daví, i la vocal de comunicació, Montse Montal, van ser rebuts el passat 6 de setembre de 2012 al matí pel President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i Figueras, que és també president de l'Associació Catalana de Municipis i alcalde de Martorell.

Durant la trobada, els membres de la junta de govern del Col·legi van traslladar-li al president (...)
[+ INFO]

Entrada en vigor dels nous Estatuts col·legials

El passat dissabte, 8 de setembre, van entrar en vigor els nous Estatuts del nostre Col·legi, aprovats el dia 20 de juny en una assemblea general extraordinària.

Els Estatuts van ser publicats al DOGC número 6193, de data 16 d'agost de 2012.Nous Estatuts de l'ICPB

Sabadell acull l'exposició sobre els 500 Anys

La capital del Vallès Occidental, Sabadell, acull des d'aquest dilluns l'exposició itinerant sobre els 500 anys d'història del Col·legi. La mostra, que també dóna a conèixer la figura del procurador i les seves funcions, es podrà visitar fins el divendres dia 28 de setembre. Aleshores, s'ha organitzat un acte institucional de cloenda, al qual hi ha convidades autoritats polítiques i de l'àmbit de la justícia local.

La propera població que visitarà la mostra és Vilafranca del Penedès.

Els Procuradors als MMCC

Aquests són els principals impactes dels procurados als mitjans de comunicació:

- RÀDIO SABADELL: Exposició itinerant del Col·legi (17/09/2012)
- DIARI DE SABADELL: Exposició itinerant del Col·legi (15/09/2012)
- INFORMATIVO JURIDICO: Exposició itinerant del Col·legi (17/09/2012)
[VEURE TOTS ELS IMPACTES]

Has rebut aquest e-mail enviat per l’Il·lustre Col·legi de Procurador dels Tribunals de Barcelona,
perquè ets un usuari registrat i has acceptat les condicions d’ús.