Infoprocura Núm. 9 - 14 de Juny 2012

Jornada de Secretaris Judicials i Procuradors dels Tribunals

El Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya i la Secretaria de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya van organitzar conjuntament la Tercera Jornada de Secretaris Judicials i Procuradors dels Tribunals  (...)

[+ INFO]

Viatge i visites institucionals a Madrid

El proper 27 de juny, el Col·legi ha organitzat una visita institucional a Madrid per tal de conèixer, de primera mà, el Congrés dels Diputats i el Tribunal Suprem. A ambdues institucions es farà un recorregut pels espais més representatius i la comitiva serà rebuda per les màximes autoritats. La jornada continuarà amb la celebració d’un dinar i amb una visita cultural al Museo del Prado. El viatges d’anada i tornada es faran en avió.

[+ INFO]

Comunicació online: La visibilitat del procurador a la xarxa

El Col·legi organitzarà una sessió de treball amb l’objectiu d’explorar les possibilitats de comunicació que ens ofereix el mitjà online per a potenciar l’aspecte professional del procurador. Entre altres coses, es debatrà el paper (...).

[+ INFO]

L’exposició sobre la història del Col·legi comença a caminar

El passat dimecres, 30 de maig, va tenir lloc al Jutjat de Granollers l'acte d'inauguració de l'exposició itinerant sobre els 500 anys d'història del Col·legi. La mostra, que també dóna a conèixer la figura del procurador i les seves funcions, es va poder visitar fins ahir, que va ser traslladada a Gavà. L'acte va comptar amb la participació de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; el jutge degà de Granollers, Manel Llamas; el degà del Col·legi, Ignacio López, i el vicedegà, Ramon Daví (...)

[+ INFO]

Els Procuradors als Mitjans de Comunicació

- EL 9 NOU (01/06/2012) - Els procuradors estrenen a Granollers una
exposició sobre els 500 anys del Col·legi
- ARA VALLÈS (01/06/2012) - Una exposició sobre la figura del procurador a Granollers
- NACIÓ DIGITAL GRANOLLERS (01/06/2012) - Els 500 anys del Col·legi de Procuradors, al jutjat de Granollers
- DIFUSIÓN JURÍDICA (01/06/2012) - El Colegio de Procuradores de Barcelona inaugura una exposición sobre sus 500 años de historia.
- (...)

IMPACTES ALS MMCC

Has rebut aquest e-mail enviat per l’Il·lustre Col·legi de Procurador dels Tribunals de Barcelona,
perquè ets un usuari registrat i has acceptat les condicions d’ús.