Infoprocura Núm. 8 - 24 de Maig 2012

El Col·legi celebra Sant Iu

En el marc de de la festivitat de Sant Iu, en un acte institucional celebrat al Palau de la Justícia, el Col·legi va reconèixer la trajectòria dels col·legiats amb 25 i 50 anys d’exercici en l’àmbit de la procura. En aquest mateix acte, el Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya va concedir les seves medalles d’or a Ma. Eugènia Alegret, magistrada i expresidenta (...)
[+ INFO]

Tret de sortida als actes de celebració del 500 Aniversari

Continuant amb el nostre programa d'actes pels 500 anys, la setmana que ve inaugurarem l'exposició "500 anys de l'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona" a Granollers. La mostra pretén donar a conèixer qui som els procuradors i quina és la nostra tasca, per tal de reforçar el nostre compromís amb els ciutadans i la justícia. L'exposició podrà visitar-se al Jutjat de Granollers (Josep Umbert, 124) a partir de dimecres 30 de maig i fins divendres 8 de juny. Us hi esperem!

[+ INFO]

El president Artur Mas rep la junta de govern del Col·legi

En el marc de celebració del 500 Aniversari, aquest dilluns passat, els membres de la junta de govern del Col·legi van poder participar en una recepció oficial al Palau de la Generalitat amb el president del govern català, Artur Mas. Durant la trobada, els procuradors van traslladar-li al president totes les inquietuts del col·lectiu; van poder parlar de l'inconvenient de les taxes judicials, de la necessitat d'adquirir més competències (...)
[+ INFO]

Els membres de la junta de govern, al Parlament de Catalunya

Els membres de la junta de govern del Col·legi de Procuradors de Barcelona van ser rebuts la vigília de Sant Iu per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, amb motiu de la celebració del 500 Aniversari del Col·legi.

Els procuradors li van exposar la importància que aquest fet suposa pel col·lectiu i l'han convidada a participar en els actes de celebració que s'han programat al llarg de tot l'any. En aquesta trobada, també van tractar-se diversos temes d'interès relacionats amb l'àmbit de la justícia.
El degà intervé a la Comissió de Justícia del Parlament de Catalunya

El passat 17 de maig, el nostre degà, Ignacio López, va comparèixer davant la Comissió de Justícia del Parlament de Catalunya en relació a la reforma de la Lecrim. Aquesta intervenció es va dur a terme juntament amb un representant de l’ICAB i un del CGAC.

El degà va defensar la doble instància penal pels delictes més greus amb plenes facultats per resoldre les qüestions que es plantegin, siguin de fet o de dret, amb la possibilitat que es pugui efectuar una nova valoració (...)


[+ INFO]

500 Anys d'història

Estem d'estrena! Amb motiu del 500 Aniversari del Col·legi, la web incorpora des d'avui una nova pestanya dedicada als 500 anys. Allà hi trobareu tota la informació relacionada amb els 500 anys: els actes que hi ha programats, les notícies, qui forma la comissió de seguiment, etc.

També hi ha un primer apartat dedicat a la Història del Col·legi on hi trobareu un vídeo amb les principals fites de la història de la institució. Esperem que us agradi!
VÍDEO 500 ANYS D'HISTÒRIA DE L'ICPTB

Els Procuradors als Mitjans de Comunicació

Aquests són els principals impactes als mitjans de comunicació que ha tingut el nostre Col·legi en els darrers dies:


-  LA VANGUARDIA (24/05/2012) - Taxes judicials
-  TV3 (17/05/2012) - Primer jutjat electrònic d'Espanya
-  TV3 (02/05/2012) - Taxes judicials
- DIFUSIÓN JURÍDICA (22/05/2012) - Homenatge a col·legiats amb 25 i 50 anys de professió
-  (...)
IMPACTES ALS MMCC

Has rebut aquest e-mail enviat per l’Il·lustre Col·legi de Procurador dels Tribunals de Barcelona,
perquè ets un usuari registrat i has acceptat les condicions d’ús.