Infoprocura Núm. 7 - 26 d'Abril del 2012

El Col·legi signa un conveni amb l'Ajuntament de Barcelona per ajudar les persones en situació de vulnerabilitat en una diligència de llançament

El Col·legi de Procuradors i l’Ajuntament de Barcelona han signat un acord de col·laboració per mitjà del qual els procuradors comunicaran amb antelació als serveis socials de l'Ajuntament de Barcelona els (...)

[+ INFO]

S'acosta Sant Iu!

Com sabeu prou bé, divendres 18 de maig celebrarem la festivitat del nostre patró Sant Iu. Aquest any, la nostra festa s’organitza en el marc del 500 Aniversari del Col·legi i suposarà el tret de sortida a tots els actes programats per commemorar aquesta efemèride. No cal dir que ens fa molta il·lusió que es produeixi aquest fet i des de la Junta estem treballant per a què sigui un dia molt especial per a tothom. Com a activitats principals, i com ve sent habitual, començarem la jornada amb l’acte institucional al Palau de Justícia (...)

[+ INFO]

Medalla de bronce a Ignacio López el Dia de les Esquadres

El passat dia 20 d’abril va tenir lloc a l’Auditori de Barcelona, amb més de 1800 assistents, el Dia de les Esquadres, la commemoració anual que fa el cos de Mossos d’Esquadra en record del 22 d’abril del 1982, data en què la Generalitat va recuperar la seva pròpia (...)

[+ INFO]

L'Associació Catalana de Pèrits celebra el seu 25è aniversari amb la participació del degà

El degà Ignacio López va participar a l’acte inaugural del 25è aniversari de l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses (ACPJF), que va tenir lloc el passat 19 d’abril a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Al seu discurs, el degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona va destacar l’entrada (...)

[+ INFO]

Addenda de col·laboració per a impulsar accions d'ús del català

El Departament de Cultura, el Departament de Justícia i els col·legis professionals de notaris, registradors i procuradors han signat una addenda de col·laboració per impulsar l’us del català. L’addenda recull els respectius plans de treball per al 2012, amb tres objectius: millorar les competències lingüístiques, facilitar l’ús de la llengua catalana en la documentació i en la xarxa i utilitzar-la normalment en les tasques professionals. (...)

[+ INFO]

Taula de treball entorn de la relació del procurador amb el client

El Col·legi de Procuradors va convidar tot els seus membres a participar a una taula de treball organitzada entorn de l’actuació del procurador en la seva relació amb el client. Aquesta sessió va tenir lloc el passat 30 de març i va comptar amb una participació força activa dels assistents.

La conclusió que es va extreure de la trobada és la conveniència que el procurador torni a gestionar la relació amb el seu client i que no sigui mitjançant l’advocat. Els ponents, Javier Manjarin i Carlos Molina (...)


[+ INFO]
Trobada dels Col·legis de Procuradors de Barcelona i Madrid

El Col·legi de Procuradors de Barcelona i el de Madrid van trobar-se a la reunió intercol·legial organitzada el passat 23 de març a la seu de Barcelona. Entre d’altres temes es van abordar les qüestions relatives als aranzels i a la problemàtica que pot suposar la seva interpretació per les Comunitats europees en el relatiu la lliure competència, així com la necessitat d’una nova regulació. Es van unificar els criteris sobre la necessitat d’establir una oficina de representació de la professió a Brussel·les, amb la intenció de traslladar aquestes qüestions al ple del Consell (...)


[+ INFO]
Els procuradors als Mitjans de Comunicació

Aquests són els principals impactes als mitjans de comunicació que ha tingut en els darrers dies el nostre Col·legi:

LA VANGUARDIA (17/04/2012) – Desnonaments de famílies vulnerables
CATALUNYA RÀDIO (17/04/2012) – Desnonaments de famílies vulnerables
BARCELONA TV (17/04/2012) – Desnonaments de famílies vulnerables

Aprofitem per presentar la nova secció que hi ha a la web del col·legi: Els Procuradors als Mitjans de Comunicació. No deixeu de visitar-la per estar informats!
[FES CLICK AQUÍ PER VEURE TOTES LES REPERCUSSIONS]
Has rebut aquest e-mail enviat per l’Il·lustre Col·legi de Procurador dels Tribunals de Barcelona,
perquè ets un usuari registrat i has acceptat les condicions d’ús.