Infoprocura Núm. 5 - 1 de Març del 2012

Jornada de formació

El proper divendres, 9 de març, el Col·legi ha convocat unes jornades de formació per a tots els col·legiats a l'Auditori de la Ciutat de la Justícia de Barcelona sobre tres grans qüestions vinculades a la professió: la presentació telemàtica d'assumptes, l'accés a les bases de dades online de SEPIN, i els Actes de Comunicació.

Manel Nieto i Natxo Fargas del Departament de Justícia (...) 


[+ INFO]

Presa de possessió dels nous Jutges sortints de l'Escola Judicial

El passat dimecres, dia 22 de febrer, el Degà, Ignacio López, va assistir a la presa de possessió dels 186 nous jutges sortints de l'Escola Judicial, en un acte celebrat a l'Auditori de Barcelona, en presència dels Reis d'Espanya. Els jutges sortints constitueixen la 62a Promoció de la Carrera Judicial i 44 d'ells aniran destinats a Catalunya.

[+ INFO]

Participació a la comissió mixta desnonaments

Novament, un membre de la Junta del Col·legi ha participat en la Comissió Mixta de Desnonaments -creada i promoguda per l'Ajuntament de Barcelona- en la seva segona reunió, celebrada el passat 14 de febrer al Consorci d'Habitatge.

Aquesta Comissió, formada per representants dels partits polítics, d’entitats financeres, d’institucions vinculades amb l’àmbit de la justícia i d’entitats socials i veïnals, té per objectiu (...)

  
[+ INFO]

Reunió amb l'Observatori Català de la Justícia

La vocal de la Junta de l’ICPB Elisa Rodés ha participat recentment a la sessió “Els ciutadans i la justicia” convocada per l’Observatori Català de la Justícia a la seu del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

A l’acte, celebrat el dia 23 de febrer, hi van asistir, entre altres personalitats, Carme Virgili i Vilanova, Secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia (...)

[+ INFO]

Reunió amb el Nou Director General de Relacions amb l'Administració de Justícia

El passat 14 de febrer es van reunir a Madrid el Degà i Vicedegà, Ignacio López i Ramon Daví, amb el nou Director General de Relacions amb l'Administració de Justícia, Ricardo G. Conde Díez. Al llarg de més d'una hora de trobada, els representants del nostre Col.legi van exposar totes les inquietuds de la Procura, mostrant-se disposats a col·laborar (...)


[+ INFO]
Reunió amb el director general dels Mossos d’Esquadra

El Degà, Ignacio López, i la Vocal de la Junta Montse Montal han mantingut una trobada amb el Director General dels Mossos d’Esquadra, Manel Prat, i el Comissari General, Joan Miquel Capell, per començar a estudiar possibles vies de col·laboració entre els Mossos d’Esquadra i el col·lectiu de procuradors per a quan es realitzin Actes de Comunicació i Llançaments. La trobada ha servit, també, per (...)


[+ INFO]
Consell de Seguretat Urbana de la Ciutat de Barcelona

En el marc del darrer Consell de Seguretat Urbana de la Ciutat de Barcelona celebrat el passat dia 28 de febrer, els responsables de l’Ajuntament de Barcelona van exposar les xifres relatives a la seguretat ciutadana, destacant que, en conjunt, i tot i la situació de greu crisi econòmica, es demostra una constant millora de la seguretat ciutadana (furts, robatoris amb violència, trilers, accidents, ...)


[+ INFO]
Has rebut aquest e-mail enviat per l’Il·lustre Col·legi de Procurador dels Tribunals de Barcelona,
perquè ets un usuari registrat i has acceptat les condicions d’ús.