eProcura núm. 96 - Març del 2017

El Col·legi anuncia els guanyadors dels Premis Procura 2017: Ángel Joaniquet, Luis Garrido, Rafael Huerta i Asociación Pulseras Candela

El proper divendres 26 de maig, el Col·legi celebrarà la 5a edició dels Premis Procura en un sopar a l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I de Barcelona. L’acte, que s’emmarca dins de la festivitat de Sant Iu, reconeixerà el lletrat de l’Administració de Justícia Rafael Huerta García amb el Premi Procura – Anual i l’organització per la investigació del càncer infantil Asociación Pulseras Candela amb el Premi Procura – Solidari, que està dotat amb 3.000 euros. Pel que al Premi Procura – Trajectòria Professional, enguany el rebran, excepcionalment, dues personalitats jurídiques: el procurador Ángel Joaniquet Ibars, a títol pòstum, i el magistrat Luis Garrido Espa.

El sopar del Premis Procura 2017 tindrà un caràcter solidari i el Col·legi convidarà a tots els assistents a col·laborar amb la causa del càncer infantil que promou l’Asociación Pulseras Candela.

Properament, us donarem més detalls d’aquesta celebració. 


ProcuraLab a Sabadell sobre les necessitats professionals de la procura

El projecte ProcuraLab, que impulsa el Consell, té per objectiu conèixer les principals necessitats i problemes dels procuradors catalans en l'exercici actual de la seva professió per tal d'oferir-los diverses eines que els facilitin la seva feina. Després de les sessions ProcuraLab a Tortosa i Terrassa, es va celebrar una trobada el dijous 9 de març a Sabadell amb la presència de 13 procuradors d'aquesta localitat.

Més informació aquí

Rafael Huerta García publica un nou llibre

El lletrat Rafael Huerta García, acaba de publicar el llibre Nuevo Método de Inversión. La Subasta Concursal Electrónica (código 52) a l’editorial Tirant. L’obra ofereix un estudi exhaustiu de les subhastes concursals publicitades pels Jutjats Mercantils al Portal de Subhastes del BOE durant el termini d’un any des del 15 d’octubre de 2015. 

Més informació aquí.

Seminari del CEP sobre qüestions processals en procediments de família

El proper dijous 30 de març, a les 18 hores, tindrà lloc el seminari del CEP “Qüestions processals en els procediments a de família”, a càrrec de Carmen Contreras del Cura, lletrada de l’Adm. de Justícia. Els assistents rebran informació sobre matèries com el funcionament del procediment de liquidació del règim econòmic matrimonial, les mesures cautelars o el procés de modificació de mesures. Per inscriure-us-hi, heu d'escriure a cep@icpb.es o bé trucar al 93 319 98 36. El preu és de 30 €, però la tarifa es redueix a la meitat per als procuradors de fins a 5 anys de col·legiació.

Novetats legislatives i notícies jurídiques

Reial Decret Llei 5/2017, de 17 de març, pel qual es modifica el Reial decret llei 6/2012, de 9 de març, de mesures urgents de protecció de deutors hipotecaris sense recursos, i la Llei 1/2013, de 14 de maig, de mesures per reforçar la protecció als deutors hipotecaris, reestructuració de deute i lloguer social

Congrés dels Diputats -14-03-2017 - El Ple tramitarà la modificació de la Llei d'enjudiciament per protegir la propietat privada enfront de l'ocupació il·legal

Cinco Días - 13-03-2017 - Economia no esperarà al TJUE per reformar la llei hipotecària

El Periódico – 14.03.2017 - El PDeCat tira endavant la reforma 'antiokupacions' amb el suport del PP i Cs


Us donem a conèixer les activitats destacades del mes de febrer

La Junta informa als col·legiats de les activitats del darrer mes

La Junta del Col·legi informa en aquest butlletí de les activitats i accions més rellevants que du a terme mensualment per tal de garantir la màxima transparència amb els col·legiats.

Per veure les accions de febrer, seguiu l'enllaç.


Últimes novetats dels col·legiats

Canvi de dades professionals

Durant les últimes setmanes, s'han produït canvis de dades en diversos companys col·legiats.

Per poder consultar totes les novetats, només heu de seguir aquest enllaç.


Has rebut aquest e-mail enviat per l’Il·lustre Col·legi de Procurador dels Tribunals de Barcelona,
perquè ets un usuari registrat i has acceptat les condicions d’ús.