Infoprocura Núm. 15 - 20 de Desembre 2012

El Col·legi de Procuradors tanca els actes de celebració del seu 500 aniversari amb una conferència a la catedral de Barcelona

L’Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona va organitzar el passat dia 13 de desembre a la Catedral de Barcelona una conferència sobre la història de la Catedral i sobre la història dels procuradors i la seva vinculació amb el Temple. Amb aquesta conferència es van tancar(...)
   
[+ INFO]

El Col·legi us desitja Bon Nadal

Des de la Junta de Govern del Col·legi us enviem els millors desitjos per l'any que comença. Que aquests dies ens serveixin per carregar-nos d'il·lusió i esperança per afrontar amb força l'any 2013. Un any en què, tot i arrencar amb la recent i polèmica aplicació de les noves taxes judicials, el Col·legi de Procuradors seguirà defensant la professió i potenciant tots aquells valors que la fan col·laboradora necessària de l'Administració de Justícia i al servei dels ciutadans.
[cliqueu aquí per veure la felicitació de Nadal]

El Col·legi celebra els seus 500 anys d'història amb un sopar institucional

L’Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona va celebrar el divendres dia 30 de Novembre l'acte central de commemoració del 500 aniversari de la seva constitució, un sopar institucional al Palau de Justícia de Catalunya amb els membres col·legiats i que va comptar amb la participació del president de la Generalitat, Artur Mas,(...)
[+ INFO]

El Col·legi es fa present als mitjans de comunicació

En el decurs d'aquest any que finalitza, el Col·legi de Procuradors ha augmentat substancialment la seva presència als mitjans de comunicació. Així, el col·lectiu dels procuradors ha pogut donar la seva veu en els diversos temes d'actualitat que envolten la professió, com ara els desnonaments, les presentacions telemàtiques, l'aplicació de les taxes judicials estatals o els actes de celebració del 500 aniversari, posicionant-se davant de l'opinió pública com un col·laborador necessari i un col·lectiu a tenir en compte dins de l'Administració de Justícia. TV3, Cadena Ser, La Vanguardia o El Periódico són alguns dels diferents mitjans on el Col·legi de Procuradors ha estat present.

Ponències i Formació a la Facultat de Dret de la UB

Durant el passat mes de novembre el Col·legi ha participat en diversos actes organitzats a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona (UB). El 8 de novembre va tenir lloc en el saló de Graus de la Facultat de Dret la Jornada “Les noves tecnologies i l’Administració de Justícia” organitzada conjuntament entre el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, l'Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona i l’ Escola de Postgrau de la Facultat de Dret de la UB(...)
[+ INFO]

Noves taules de treball

A causa de l'èxit d'assistència a la Quarta Taula de Treball que es va celebrar el dia 26 de novembre sota el títol “Les noves taxes estatals”, el dia 3 de desembre es va repetir aquesta Taula per a aquells col·legiats que no van poder assistir a l'anterior.

La següent taula de treball es va dur a terme el passat 17 de desembre. El Centre de Suport de la(...)

[+ INFO]

Els procuradors als MMCC

Aquests són els principals impactes dels procurados als mitjans de comunicació:

LA VANGUARDIA: El Col·legi de Procuradors celebra 500 anys d'història (03/12/2012)

3/24:El Col·legi de Procuradors celebra 500 anys d'història (01/12/2012)

CUATRO: Posicionament taxes judicials (23/11/2012)

TELECINCO: Posicionament taxes judicials (23/11/2012)
[VEURE TOTS ELS IMPACTES]

Has rebut aquest e-mail enviat per l’Il·lustre Col·legi de Procurador dels Tribunals de Barcelona,
perquè ets un usuari registrat i has acceptat les condicions d’ús.