Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de cookies

Aceptar

Atenció al ciutadà


Per tal de poder realitzar determinats tràmits de manera online, poden accedir mitjançant aquest link a la Ventanilla única de los Procuradores de España”


Dins d'aquest espai poden consultar:

. El Reial Decret dels Aranzels dels drets dels Procuradors dels Tribunals de l'any 2003, així com les seves modificacions posteriors:

BOE 278, de 20 de novembre de 2003

BOE 24, de 28 de gener de 2006

BOE 79, de 1 d'abril de 2010

. El Codi Deontològic dels Procuradors dels Tribunals:

Codi Deontològic

. El Codi Deontològic de la Procura Catalana

Codi Deontològic


. Estatuts ICPB (DOGC 7953)


Memòria 2010 ICPB 

Memòria 2011 ICPB

Memòria 2012 ICPB

Memòria 2013 ICPB

Memòria 2014 ICPB

Memoria 2015 ICPB

Memòria 2016 ICPB

Memòria 2017 ICPB

Memòria 2018 ICPB

Tanmateix, oferim per a la millor defensa dels drets dels consumidors i usuaris, les dades d'algunes de les associacions i organitzacions de consumidors i usuaris a les que els destinataris dels serveis professionals poden dirigir-se per tal d'obtenir assistència. Poden accedir mitjançant aquests links:


OCU

FACUASi el que volen es posar-se en contacte amb el Col·legi, ho poden fer omplint el següent formulari indicant el motiu de la vostre consulta.


* Camps obligatoris


  
En compliment de l'establert en la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades de caràcter personal seran tractats per part de l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA, en qualitat de responsable del tractament amb la finalitat de gestió de les sol·licituds d'informació que arriben a través dels formularis web o xarxes socials. Així mateix, li informem que excepte obligació legal o consentiment exprés per la seva banda que l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA no cedirà les seves dades a terceres persones.
Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris com també exercir els altres drets recollits per la normativa de la forma que s'explica en la informació addicional. Vostè pot exercitar els drets esmentats en els termes establerts en la normativa vigent dirigint-se a l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE BARCELONA, C/ Victoria Kent, 4-B Local - 08902 L’Hospitalet, tel. 93 319 17 19, e-mail: dpo@icpb.es. Així mateix, Vostè pot sol·licitar a les mateixes dades de contacte, informació addicional detallada sobre la nostra política de protecció de dades. Igualment, podrà consultar la nostra informació addicional a la nostra pàgina web.

Així mateix, li informa que a les seves dades tindran accés les empreses que presten el servei d’hospedatge del lloc web (ARSYS INTERNET S.L., C/ Chile, 54, Logroño ) i el servei de disseny, programació i manteniment del lloc web (ARTIMEDIA DISSENYS INTERACTIUS, S.L. C/ Pujades, 68-72, 1-4, Barcelona).


Per més informació consulteu la Política de Privacitat

Privacitat


Política de Protecció de dades de l'IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA.

1. Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

El responsable dels tractaments de dades referents als diferents processos amb respecte la gestió d'usuaris, clients i clients potencials, col·laboradors i proveïdors és l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA, amb domicili social en C/VICTORIA KENT, NUM 4-B 08902 L'Hospitalet de Llobregat (BARCELONA) i CIF Q0863001D .

A l'efecte de la nostra política de protecció de dades el telèfon de contacte és 93 319 98 36 i el correu electrònic de contacte és dpo@icpb.es.

Així mateix, li informem que la nostra entitat ha assignat un Delegat de Protecció de Dades (DPD) segons l'establert per la normativa vigent. Vostè pot contactar amb el nostre DPD mitjançant el següent correu electrònic: dpo@icpb.es, o correu postal, Att. DPO IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA, C/VICTORIA KENT, NUM 4-B 08902 L'Hospitalet de Llobregat (BARCELONA)

2. Quin tipus de dades tenim sobre la seva persona i com els hem obtingut?

Les categories de dades personals que l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA tracta sobre els seus clients i proveïdors són:
? Dades d'identificació
? Adreces postals o electròniques
? Informació comercial
? Dades econòmiques i de transaccions
? Dades professionals
? Dades educació
? Dades circumstàncies personals

Totes les dades a dalt esmentades les hem obtingut o directament de Vostè mitjançant la presentació d'una oferta comercial, proposta contractual, etc. o mitjançant la seva empresa en facilitar-nos les dades d'identificació i altra informació necessària per portar a cap l'objecte de la relació contractual entre les parts. Serà una obligació seva o de la seva empresa facilitar-nos les dades actualitzades en cas de modificació.

3. Amb quina finalitat tractem les seves dades?

En l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA tractem les dades que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar diferents activitats derivades de procediments específics realitzats en matèria gestió de proveïdors, qualitat dels serveis, etc. D'aquesta manera, utilitzarem les seves dades per portar a cap algunes de les següents accions:

a) Enviament de la informació que ens sol·licitin mitjançant el formulari de contacte de la nostra pàgina web o qualsevol altre mitjà de contacte amb el nuestre col·legi,
b) Facilitar tant als clients potencials com als nostres clients, ofertes de productes i serveis del seu interès,
c) Dur a terme la gestió administrativa, fiscal i comptable dels nostres clients i/o proveïdors,
d) El lloc web té un cercador de col·legiats. Aquest cercador té la finalitat de facilitar la cerca d'un col·legiat i així poder contactar per a finalitats professionals. Les dades publicades pel cercador SOLAMENT ES PODEN UTILITZAR per finalitats comercials, publicitàries o de màrqueting, SI EL COL·LEGIAT NO HA manifestat la seva oposició.
e) El cercador de societats professionals de procuradors publicat en el lloc web té com a finalitat donar publicitat de les societats professionals registrades en l'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona així com facilitar la cerca d'una societat professional i la dels seus membres per poder contactar-los per a finalitats professionals. Les dades publicades pel cercador NO PODEN SER UTILITZADES per a finalitats comercials, publicitàries o de màrqueting

4. Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades personals relatives a persones físiques vinculades a clients potencials, clients i proveïdors que l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA recopili mitjançant els diferents formularis de contacte i/o recollida d'informació es conservaran mentre no es sol·liciti la seva supressió per l'interessat. Les dades proporcionades pels nostres clients i proveïdors es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil entre les parts respectant en qualsevol cas els terminis mínims legals de conservació segons la matèria.
En qualsevol cas l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA guardarà les seves dades personals durant el període de temps que sigui raonablement necessari tenint en compte les nostres necessitats de donar resposta a qüestions que es plantegin o resoldre problemes, realitzar millores, activar nous serveis i complir els requisits que exigeixi la legislació aplicable. Això significa que podem conservar les teves dades personals durant un període de temps raonable fins i tot després que hagis deixat d'utilitzar els nostres productes o que hagis deixat d'utilitzar aquesta pàgina web. Després d'aquest període, les teves dades personals seran eliminades de tots els sistemes de l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA.

5. Quina és la base de legitimació per al tractament de les seves dades?

Segons tipus de tractament de dades li resumim a continuació la base de legitimació d'aquest tractament:
Quant, a la base de legitimació referenciada vostè es troba obligat a facilitar les dades personals, en el cas que no faciliti les seves dades de caràcter personal no es podrà executar el seu contracte, complir les obligacions legals o derivades dels poders públics.

6. A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

L'IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA mai compartirà les teves dades personals amb cap empresa tercera que pretengui utilitzar-los en les seves accions de màrqueting directe, excepte en el cas que ens hagis autoritzat expressament a això.
Li informem que podem facilitar les teves dades personals a organismes de l'Administració Pública i Autoritats competents en aquells casos que l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA rebi un requeriment legal per part d'aquestes Autoritats o en els casos que actuant de bona fe, considerem que tal acció és raonablement necessària per complir amb un procés judicial; per contestar qualsevol reclamació o demanda jurídica; o per protegir els drets de l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA o els seus clients i el públic en general.
Li informem que les seves dades no seran cedides o comunicades a tercers sent l'única responsable per al seu tractament i custòdia.

7. Quins són els seus drets com a afectats o interessat?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si està tractant dades personals que li concerneixin, o no.
En concret, les persones interessades poden sol·licitar el dret d'accés a les seves dades personals, així com rebre'ls en un format comú i lectura mecanitzada si el tractament s'efectua per mitjans electrònics (dret de portabilitat).
Així mateix, les persones interessades poden sol·licitar el dret de rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.
Complementàriament, en determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, o en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran exercitar el seu dret a oposar-se al tractament de les seves dades. Deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions o en aquelles excepcions establertes en la normativa aplicable.
Així mateix, li informem que té dret a retirar els seus consentiments atorgats a qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
Així mateix s'informa a l'Usuari que a qualsevol moment pot exercitar els esmentats drets dirigint-se per escrit a nosaltres utilitzant les dades de contacte que apareixen a l'Apartat 1, ‘Responsable de tractament’ de la present política de Protecció de Dades i Privadesa de l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA, adjuntant còpia del seu DNI.

Vostè també tindrà el dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de dades, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets.

Agència Espanyola de Protecció de Dades.
C/ Jorge Juan, 6
28001 – Madrid
Telf. 901100099 / 912663517

8. Protecció de dades dels usuaris de la pàgina web.

De conformitat amb el vigent Reglament (UE) 2016/679, informa que les dades de caràcter personal dels Usuaris del lloc web es tractaran per a l'activitat del tractament indicat en cada formulari de recollida de dades de la nostra pàgina web per part de l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA. Aquest tractament de les seves dades estarà emparat en el seu propi consentiment. En prémer el botó “ENVIAR”, l'Usuari consent al tractament de les seves dades per part de l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA.

Així mateix, li informem que excepte obligació legal o consentiment exprés per la seva banda IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA no cedirà les seves dades a terceres persones.
Igualment, s'informa a l'Usuari que a qualsevol moment pot exercitar els drets d'accés, rectificació o supressió de dades, així com disposar d'altres drets reconeguts en el present document i regulats en el Reglament (UE) 2016/679, notificant-ho a l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA, C/VICTORIA KENT, NUM 4-B 08902 L'Hospitalet de Llobregat (província de BARCELONA), e-mail: dpo@icpb.es.

D'altra banda, d'acord amb el que es disposa en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat d'Informació i de Comerç Electrònic, es compromet a no enviar publicitat a través del correu electrònic sense haver recaptat abans l'expressa autorització del destinatari. L'Usuari podrà oposar-se a l'enviament de publicitat marcant la casella corresponent.

9. Una altra informació d'interès sobre la nostra política de privadesa

9.1 Mesures de Seguretat

Adopta els nivells de seguretat requerits per la normativa Europea i Espanyola vigent en protecció de dades tenint en compte l'estat de la tècnica, els costos d'aplicació i la naturalesa, l'abast, el context i les finalitats del tractament d'escrits, així com els riscos de probabilitat i gravetat variables per als seus drets i llibertats com a persona.

9.2 Modificacions de la nostra Política de Protecció de Dades i de Privadesa

Ocasionalment, l'IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA podrà realitzar modificacions i correccions en aquest apartat de Política de Protecció de Dades per a Clients, Proveïdors i Usuaris. Per favor, verifiqui aquest apartat regularment per consultar els canvis que puguin haver existit i de quina manera li poden afectar.

9.3 Per què és necessari acceptar aquesta Política de Protecció de Dades i de Privadesa?

Aquest apartat de Política de Protecció de Dades per a Clients, Proveïdors i Usuaris li proporciona d'una manera fàcilment accessible tota la informació necessària perquè puguis conèixer la tipologia de dades que manté sobre els seus clients potencials, clients i/o proveïdors, les finalitats perseguides, els drets que la normativa de protecció de dades reconeix a vostè com a persona afectada i la manera de com exercir aquests drets. Per tant, amb l'enviament deliberat de les seves dades personals mitjançant els nostres mitjans de contacte i/o amb l'inici de la relació mercantil amb el nostre Col·legi considerem que reconeix i accepta el tractament de les teves dades personals tal com es descriu en la present política. Aquesta informació personal solament s'utilitzarà per a les finalitats pels quals ens la has facilitat o determinades normatives nacionals o regionals ens habiliten fer-ho.
En qualsevol cas, hem d'advertir-li que una negativa per la seva banda per facilitar-nos determinades dades sol·licitades podria obstaculitzar el desenvolupament de la relació contractual entre les parts amb possibles conseqüències serioses al moment de prestar les diverses prestacions contemplades dins del contracte mercantil celebrat amb la part contractant.
Si tens qualsevol pregunta en relació amb aquest apartat de Política de Protecció de Dades per als Clients Potencials, Clients i Proveïdors de l' IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE BARCELONA, per favor, posi's en contacte amb el Col·legi utilitzant l'adreça facilitada en l'Apartat primer ‘Responsable de Tractament’ i estarem encantats d'atendre't i donar resposta a les qüestions addicionals que ens vulguis plantejar.

10. Legislació aplicable

Les presents Condicions es regiran en tot moment pel que es disposa en la legislació espanyola i europea en matèria de protecció de dades de caràcter personal i de privadesa.Política de cookies

El domini   utilitza procediments automàtics de recollida (Cookies) per reunir informació personal com pot ser el tipus de navegador o sistema operatiu, pàgina de referència, ruta, domini ISP (Proveïdor d'Internet), etc. tot això amb la finalitat de millorar els serveis prestats. Les Cookies ens ajuden a adaptar aquesta pàgina web a les seves necessitats personals.

Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema en l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-li. El conjunt de "cookies" ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos així personalitzar fins a cert punt la navegació de cada usuari per la nostra web. Les cookies actualment són essencials per al funcionament d'internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-li la navegació i usabilidad de la nostra web.

Tingui en compte que les cookies no poden danyar el seu equip i que, a canvi, el que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors i millorar la navegabilitat del nostre lloc.


Tipologia de cookies
Per a una major informació de l'usuari sobre la tipologia i ús de les cookies li informem que:

 1. Des del punt de vista de ‘temps de vida’ de la cookie (temps que la cookie roman activa en el nostre equip) podem diferenciar les cookies entri:
 • Cookies de sessió: són cookies temporals que romanen en l'arxiu de cookies del seu navegador fins que abandoni la pàgina web, per la qual cosa cap queda registrada en el disc dur de l'usuari. La informació obtinguda per mitjà d'aquestes cookies, serveixen per analitzar pautes de tràfic a la web. A la llarga, això ens permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i facilitant el seu ús.
 • Cookies permanents: són emmagatzemades en el disc dur i nostra web les llegeix cada vegada que vostè realitza una nova visita. Una cookie permanent posseeix una data d'expiració determinada. La cookie deixarà de funcionar després d'aquesta data. Les utilitzem, generalment, per facilitar els serveis de compra i registre.

 

 1. Des del punt de vista de l'ús de cada cookie, podem diferenciar entre:
 • Cookies Requerides: són les cookies estrictament necessàries com per exemple, aquelles que serveixin per a una correcta navegació o les que permetin realitzar el pagament de béns o serveis sol·licitats per l'usuari o cookies que serveixin per assegurar que el contingut de la pàgina web es carrega eficaçment.

Dins de la categoria de cookies Requerides es poden trobar també cookies amb les següents finalitats:

 • Permetre únicament la comunicació entre l'equip de l'usuarii la xarxa.
 • Estrictament prestar un servei expressament sol·licitat per l'usuari.

En aquests dos casos li informem que no es requereix la informació i el consentiment de l'usuari per a la instal·lació de les referides cookies. En concret, segons el Grup de Treballde l Article 29 in el seu Dictamen 4/20123 ha interpretat que entre les cookies exceptuades estarien aquelles que tenen per finalitat:

 • Cookies de “entrada de l'usuari”
 • Cookies d'autenticació o identificació d'usuari (únicament de sessió)
 • Cookies de seguretat de l'usuari
 • Cookies de sessió de reproductor multimèdia
 • Cookies de sessió per equilibrar la càrrega
 • Cookies de personalització de la interfície d'usuari
 • Cookies de complement (plug-in) per intercanviar continguts socials

Per a tota la resta de cookies Requerides no incloses en els anteriors supòsits requeriran la informació prèvia i el consentiment de l'usuari.

 • Cookies funcionals: Són cookies que ajuden a l'usuaria tenir una millor experiència de la navegació pel lloc. Un exemple d'ús d'aquest tipus de cookies són les que s'utilitzen per emmagatzemar les dades de navegació d'un determinat idioma.
 • Cookies analítiques: són cookies que ens permeten analitzar l'ús del Lloc web, de manera que puguem mesurar i millorar el funcionament.
 • Cookies de Publicitat i de Tercers: són les cookies usades per xarxes socials, o per complements externs de contingut com google maps com també cookies d'empreses publicitàries per publicar anuncis rellevants per als seus interessos.

IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE  BARCELONA guarda tota la informació recollida a través de les Cookies en un format no personalitzat (adreça d'IP). Aquest tipus d'informació obtinguda a través de les Cookies no serà revelada fora d'IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE  BARCELONA , ni utilitzada per a comunicacions no sol·licitades.


Privadesa adequada– Gestió de cookies
En cas que l'usuariel volgués,  el registre de les cookies podrà estar subjecte a la seva acceptació durant la instal·lació o posada al dia del navegador usat. L'usuari   pot a tot moment revocar la seva acceptació mitjançant les opcions de configuració de continguts i privadesa disponibles en cada navegador. No obstant això, en cas que l'usuarino permeti la instal·lació de cookies en el seu navegador és possible que no pugui accedir a alguna de les seccions del nostre lloc web. 

Per a més informació sobre la configuració apropiada de les cookies i les opcions d'activació, restricció i/o inhabilitació s'ha d'acudir en   la secció d'ajuda di el seu navegador per conèixer més:

 • Més informació sobre com bloquejar l'ús de les cookies en Google Chrome
 • Més informació sobre com bloquejar l'ús de les cookies en Firefox
 • Més informació sobre com bloquejar l'ús de les cookies en Internet Explorer
 • Més informació sobre com bloquejar l'ús de les cookies en Safari
 • Més informació sobre com bloquejar l'ús de les cookies en Blackberry
 • Més informació sobre com bloquejar l'ús de les cookies en WindowsPhone

Molts navegadors permeten activar una manera privada mitjançant el qual les cookies s'esborren sempre després de la seva visita. Depenent de cada navegador aquesta manera privada, pot tenir diferents noms. A continuació  trobarà una llista dels navegadors més comuns i els diferents noms d'aquesta “manera privada”:

 • Internet Explorer 8 i superior; InPrivate
 • Safari 2 i superior; Navegació Privada
 • Opera 10.5 i superior; Navegació Privada
 • Firefox 3.5 i superior; Navegació Privada
 • Google Chrome 10 i superior; Incògnit

Relació i descripció de cookies
Les taules que publiquem a continuació recullen de forma esquematitzada les cookies anteriorment descrites i utilitzades en el lloc web d'IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DE  BARCELONA :


Nom de cookie

Domini de cookie

Expira
(sessió, permanent)

Ús de cookie
(Requerida-Funcional-Analítica-Tercers/Publicitat)

_ga

.icpb.es

2 anys

Cookies analítiques (Google Analytics): Utilitza un identificador anònim per distingir usuaris anònims i realitzar anàlisis sobre les interaccions dels usuaris en l'aplicació amb la finalitat d'optimitzar els serveis que s'ofereixen

_gat

.icpb.es

10 minuts des de creació o modificació

Cookies analítiques (Google Analytics): S'usa per diferenciar entre els diferents objectes de seguiment creats en la sessió. La cookie es crea en carregar la llibreria javascript i no existeix una versió prèvia de la cookie _gat. La cookie s'actualitza cada vegada que envia les dades a Google Analytics.

_gid

.icpb.es

1 dia

Aquestes cookies de Google Analytics generen un identificador d'usuari anònim, que és el que s'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari. També registra quan va ser la primera i l'última vegada que va visitar la web. Així mateix, calcula quan s'ha acabat una sessió, origen de l'usuari, i keywords.

https://www.agpd.es/portalwebagpd/canaldocumentacion/publicaciones/common/guias/guia_cookies.pdf