Inici

Presentació telemàtica d’escrits: sistema RED

Actualitat

Concert en benefici de les persones refugiades d’Ucraïna

El Col·legi de Procuradors de Barcelona, el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, el Col·legi Notarial de Catalunya, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, el Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i Bens Mobles de Catalunya, i el Consell de l’Advocacia Catalana han impulsat la celebració d’un concert benèfic per Ucraïna que va tenir lloc el passat 30 de gener de…

LLEGIR MÉS

La figura del procurador

El Procurador dels Tribunals és un professional liberal i independent, llicenciat o graduat en Dret, que coneix el funcionament dels òrgans jurisdiccionals i que garanteix la igualtat de les parts en el procés judicial, a les quals representa de manera directa, voluntària, legal i tècnica.

Actua en totes les jurisdiccions del Dret i participa en tot el procediment judicial, responsabilitzant-se’n i agilitzant-ne els tràmits, a més d’oferir una comunicació objectiva i fidedigna sobre el desenvolupament. Així mateix, tramita a l’advocat totes les resolucions i escrits que presenta i vetlla pels interessos del client guardant-li el secret professional. És, en definitiva, un veritable especialista en l’àmbit de l’execució judicial i un col·laborador necessari de l’Administració de Justícia.

Com col·legiar-se

Si encara no està col·legiat com a procurador del Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona i vol fer-ho, només cal que segueixi les cinc fases que comprèn aquest procediment.

Per a més informació pot accedir des de l’apartat Col·legiar-se o bé prement el botó següent.

Últims tweets

🔵 El nostre degà Angel Quemada demà a #SantRaimon23 de @ICABarcelona a la conferència “Impacto en la justicia de los proyectos de Ley de Eficiencia”. Ponències de @JesusFamilex, Cristina Ferrando, Pilar Fernández Bozal, i Juan Sebastián Mora-Sanguinetti. Presenta @AJCervantesM.

🔵 SEMINARI PROCURA AL DIA | Què ens diu el Punt Neutre Judicial?, amb Jaime Font de Mora Rullán, LAJ del Jutjat de Primera Instància núm. 16 de València.

⏰ Dijous, 9/02 a les 18 h

👉 Inscripcions: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_2E9CZmoISrWtE9RwQTbqtw

🔵🔵Dilluns vam gaudir d’un fantàstic @palaumusicacat, escenari del concert “Música per Ucraïna, un any després”. En representació del Col·legi hi van assistir el degà, Angel Quemada, la secretària @CarmeCararach, i els vocals @blanchar1981, @MontalMontse i Jesus Sanz.

🔵🔵 El nostre degà Àngel Quemada ha assistit avui a l'acte de lliurament de despatxos de la #71promoció de jutges de l'@Esc_Judicial, una cerimònia presidida pel Rei Felip VI (@CasaReal).

Enhorabona i molta sort als nous jutges a les seves destinacions!

🔵 Un plaer assistir avui a la roda de premsa de la presentació del Concert en benefici d'Ucraïna 🇺🇦 "Música per Ucraïna, un any després" 🎼al @palaumusicacat amb @colnotaris, @ICABarcelona, @ProcuradorsICPB, @conselladvocat, @procuradorscat, @RegistradorsCAT i @CreuRojaCAT

Youtube

“Els grans reptes dels procuradors”

El nostre degà, Ángel Quemada, explica en el següent vídeo quins són els reptes de la nostra professió, en els quals està treballant el Col·legi.